НАЈК ПРОМ

НАЈК ПРОМ ДООЕЛ е компанија која постои повеќе од 15 години на нашиот пазар и професионално се занимава со трговија на големо и мало со продажба на трактори, земјоделска приклучна механизација, опрема за фарми, градинарска опрема и алат. Нашата компанија е застапник на повеќе светски реномирани брендови меѓу кои LOVOL, OKAY Ekonomik, AGROKUN, PAKSAN, PALAZOGLU, FPM Agromehanika и многу други. НАЈК ПРОМ ви стои на располагање за набавка за секаков вид механизација која ви е потребна за најсовремено функционирање во современото земјоделие.

СЕРВИС

Меѓу другото НАЈК ПРОМ поседува високо опремен и квалификуван сопствен сервис за земјоделска гаражна механизација. Во кој работат повеќе високо квалификувани механичари со големо искуство во вршењето на нивната дејност.
НАЈК ПРОМ лидер во регионот за земјоделска механизација.

КОНТАКТ

Пополнете ја формата и испратете ги вашите коментари

Колку време е потребно да ве контактираме

Зависно од вашата порака потребното време што може да се очекува за одговор е 24 часови.

Доколку немате одговор контактирајте не на следниве броеви:

Продажба фиксен:  034 / 523 – 513


Продажба плац и менаџмент:+389 75  468 – 397


Продажба:+389 75  468 – 450
Продажба:+389 75  468 – 451Книговодство:+389 78 347 776

КОНТАКТ ДО СЕРВИС ?

Локација
с.дабиле, струмица, македонија 

 

Најк Пром ДООЕЛ се наоѓа на транзитниот пат кон Р.Бугарија, на излезот од с.Дабиље кон с.Босилово.

Работно време

Работни часови секој ден од Понеделник до Сабота почнувајки од 08:00 до 17:00 часот.

Генерален увозник

НАЈК ПРОМ е генерален увозник на светски познатиот и реномиран бренд OKAY Ekonomic, AGROKUN и генерален и единствен увозник на светски реномираниот и најдобар бренд за производство на трактори  и друга земјоделска механизација FOTON LOVOL GROUP.


Вашата порака ќе биде автоматски проследена до надлежната служба на обработка и на неа ќе биде одговорено во рамки на работното време, од понеделник до сабота. Во итни случаи, ве молиме да се обратите на нашите вработени преку телефонските броеви за контакт.

НАШАТА ЛОКАЦИЈА