LOVOL 254-E Трактор 4WD

Општо

Главни карактеристики:
– Употребата на едноставната структура и надворешен дизајн е лесен за одржување.
– Безбедносен заштитен рам кој е одлично дизајниран.
– Две ламели погонска и хидраулична.
– Различните конфигурации на брзини, како што се 8 + 2, 8 + 8 или 16 + 4, се опционални, а распределбата на брзината зависно е направена да одговара на различни оперативни потреби;
– Шатл менувач за лесна операцијата, флексибилен и сигурен;
– Операции на хидрауличното управување, оската на предната погонска осовина и на цилиндарот се лесни и флексибилни.

ПРОМО ЦЕНА:

💸 Промо цена за во готово: 6.300€
ℹ Достапен на 60 месечни рати
ℹ Без учество

 

Карактеристики

Напојуван со 3-цилиндричен дизел мотор со технологија Perkins, од 25 коњски сили. Ниска потрошувачка на гориво од 245g час ви помагаат ефикасно и економично да ја завршите вашата работа.

Сигурниот диференцијален приклучокод иглест тип и овозможува на TE серијата трактори да бидат со најдобри перформанси на пазарот.

 

Новата вградена предна оска секоја на овој трактор се користи за погон на четири тркала. Сигурно управување тракторот и неговите перформансите во груби и необработени терени. Исто така има и одлична водоотпорна изолација. Додека, има минимален радиус на вртење од 3,3 метри за да ви помогне лесно да работите.

Земјоделски гуми, гуми за трева и многу други видови гуми за задоволување на потребитена земјоделецот во различни работни услови.

Спецификации

ОПЦИИ НА ТЕ КАТЕГОРИЈА НА ТАКТОРИ ( ОД 20 до 35 коњски сили )
  • Перкинс високофункционални дизел-мотор во линија со висока ефикасност на горивото, ниски трошоци за одржување, стандардни греачи;
  • Во кабината имате централна конзола со едноставна структура, висока ефикасност и лесно одржување; Странична конзола за удобност при возење;
  • 8F + 2R менувач со лесно ракување и удобно одржување; опционално
    8F + 8R брзини за мултифункционална побарувачка;
  • Спојки со едно / две намени за различни потреби на работата;
  • Специјален керамички материјал за фрикционите плочи со голема сигурност, како и ниски трошоци за користење и одржување;
Мотор Технологија на Perkins Дизел,со директно вбризгување
Ладење Водено
Број на цилиндри 3
Зафатнина на мотор /
Моќност на мотор KW/KS 18,4 / 25
Ламела Дупла со 2 дискови / погонска и карданска
Капацитет на резервоар 29l
Број на кардански вртежи во минута 540/1000
Менувач Брзини 8/8 (напред / назад )
Кочници Механички дискови и кочници во улје
Должина/Ширина/Висина на заштитниот рам 2900/1200/1100(mm)
Тежина со тегови (kg) /
Пневматици предни 6,00-16 , задни 9,5-24,
Волан Хидрауличен
Предности Внатрешен возд.филтер
Кабина Без кабина , со заштитен рам и настрешница
Додатна опрема:
предни и задни тегови,

1 хидрауличен излез , кука , топлинг , сет алат

 

КОНТАКТ