LOVOL FT604 Со кабина и предна хидраулична корпа

Општо

Дизајниран за најсовремени апликации во доменот на земјоделството, тракторот LOVOL 604 е подготвен за секое работно место кое бара издржлив трактор за потешките работи околу земјоделитето. Хидрауличната корпа која исто така е дизајнирана за најсовремени апликации при работа со LOVOL 604 тракторот.

ЦЕНА:

17.700€

Карактеристики

LOVOL 4-цилиндричен мотор кој ја користи технологијата на Велика Британија Perkins коj е издржлив и моќен, што може да обезбеди моќност од 65 HP. Во комбинација со ниската потрошувачка на гориво од мин.260g на час, тоа ќе ви помогне да ја завршите работата поефикасно и економично.

TA серијата ви овозможува ламела со комбиниран тип или дупла ламела, погонска и карданска.

Најновата предна оска може да обезбеди сигурни перформанси на управувањето во тешка работна средина со потешки товари за носење или влечење. Управувањето со хидрауличниот волан помага за подобра                                        флексибилна работа.

Високо квалитени гуми, и опција за многу други гуми за задоволување на потребите од различни работни услови на земјоделецот. Може да се нарача и со дебелоребрести гуми опционо.

Спецификации

ОПЦИИ НА TA КАТЕГОРИЈА НА ТАКТОРИ МОДЕЛ FT604
 • Одлични четирицилиндрични дизел Perkins мотори со директно вбризгување со голема ефикасност на гориво и висок вртежен момент;
 • Кабина со централна конзола со едноставна структура, висока ефикасност за лесно одржување; Странична конзола за удобност при возење и возење;
 • Комплетнo нов модел на менувач од 12F + 12R со брзо менување на брзини, синхронизиран напред и назад; 8F + 2R / 16F + 4R брзини за мултифункционално работење;
 • 540/760 и 540/1000 опционални за брзината на карданот и се применуваат за
  различни машини;
 • Кабина нов модел трета генерација со клима.
 • Вградено хидраулична корпа со максимална сила за кревање од 800 до макс.1000 кг. Повеќе информации може да се најдат подолу во табелата.
Модел FT604 Карактеристики
Тип на мотор Техн. Perkins 4-тактен со директно вбризгување
Ладење на мотор водно
Моќност (KW/KS) 44 / 60
Број на цилиндри
Номинален број на вртежи 2.400
Брзини KM/H Напред (2,46-34,78) Назад (2,15-30,49)
Моќност на кардан  (KW/KS) 37,5 / 51
Ламела Сува, две ламели, независна
Менувач Синхронизиран ( SYNCHRO SHIFT )
Број на брзини напред / назад 12/12 со рикверц
Број на вртежи на кардан 540/1000
Капацитет на дигање со задните полуги (kg) 2.200
Долж./Шир / Висина / Клиренс (mm) 4100/1730/2700/325
Тежина со тегови(kg) /
Пневматици предни / задни 8,3-20“ / 14,9-28“
Капацитет на резервоар (Lit.) 65
Останато Улjен пречистувач на воздух
Опционо Предни и задни тегови,компресор, приклучок за возд.кочење, 5 излези хидраулични, две влечни куки, топлинг. 
КАБИНА  

 • Спецификации за предна хидраулична корпа:
 • -Максимална висина на кревање 3400мм
 • -Висина на исфрлање 2480мм
 • -Висина на преоптоварување 3220мм
 • -Длабочина на ископ 140мм
 • -Ширина на корпа 1600мм
 • -Капацитет на корпа 0.40м3
 • -Номинален капацитет на подигање 600кг
  Рамен под, клима уред, CE стакла со бочно отварање, шибер, електричен бришач напред и назад на стаклата, дигитална табла, термометар, светла напред и назад, радио со USB + сараунд.

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ