LOVOL 754 4WD 75KS

Општо

Пренос на менувачот од 12+12, опционален 16 + зајакната шасија може да обезбеди сигурна сила и разумна брзина која ке ви ги задоволи различните оперативни потреби;
– Најнова 3та- генерација на хауба која има висока сигурност и внатрешен најнов ентериер;

ЦЕНА:

15.900€

Карактеристики

Напојуван со 4-цилиндричен дизел мотор со Perkins технологија, со моќност од 75 коњски сили. Ниската потрошувачка на гориво ви помага ефикасно и економично да работите со тракторот. 

Тракторот е погоден за потешки и захтевни земјоделски работи,  Најновата унапредена оска Carraro му овозможува на тракторот да биде со најдобри перформанси од својата категорија.

Кочници во улје со најнова технологија со диференцијален приклучок од иглест тип ви овозможуваат подобра работа со тракторот.

Земјоделски гуми, гуми за трева, градежни гуми и многу други гуми за задоволување на потребите од различни работни услови на земјоделецот.

Спецификации

ОПЦИИ НА ТЕ КАТЕГОРИЈА НА ТАКТОРИ МОДЕЛ LOVOL 754
  • Високофункционални дизел-4 цилиндирчен мотор во линија со висока ефикасност на горивото, ниски трошоци за одржување, стандардни греачи и одличен старт;
  • Кабина со централна конзола со едноставна структура, висока ефикасност за лесно одржување; Странична конзола за удобност при возење и возење;
  • 12F + 12R шатл синхронизиран менувач за лесно ракување и удобно одржување;
  • Ламели со една / две функции за различни потреби на работата(погонска и карданска);
  • Специјален керамички материјал за ламелните плочи, како и ниски трошоци за користење и одржување;
Модел FT504 Карактеристики
Тип на мотор Техн. Perkins
Ладење Водено
Моќност на мотор (KW/KS) 55,1 / 75
Број на цилиндри
Номинален број на вртежи 2.200
Оптимална брзина KM/H 8F + 4R / 8F + 8R / 12F + 12R: напред (2.46-34.78) / назад (2.15-30.49); 16F + 8R: напред (0.37-34.78) / назад (0.55-12.1)
Капацитер на резервоар 75l
Ламела Сува, со 2 дискови
Менувач Синхронизиран( SYNCHRO SHIFT )
Брзини напред и назад 12/12 со рикверц
Број на вртежи на карднот 540/1000
Капацитет на подигање (kg) 2.000
Долж./Шир./Висина на калници (mm) 4100x1795x2675
Сопствена тежина (kg) /
Пневматици предни / задни предни 9.5-24, задни 14.9-30
Опционо Предни и задни тегови,компресор, приклучок за возд.кочење, 5 излези хидраулични, две влечни куки, топлинг.Рамен под, клима уред, CE стакла со бочно отварање, шибер, електричен бришач напред и назад на стаклата, дигитална табла, термометар, светла напред и назад, радио со USB +сараунд.

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ