LOVOL 904WD 90KS

Општо

Моторот на LOVOL тракторите е со технологија PERKINS , четирите цилиндри и двојни вентили за внесување и турбо полначот, произведуваат поголема моќност со помала потрошувачка на гориво. Моторот на LOVOL има максимална резерва на вртежен момент од 30%, што ја прави работата поефикасна и заштедува на енергија.

TD серијата применува независен контролер, двојно дејство на LUK спојката од Германија, кој има сигурен квалитет, висока ефикасност на пренос на моќност и удобно работење.

Новата предна оска што се користи на тракторот го прави со посилен капацитет на носивост и повисок степен на висина од земјата до оската, а структурата на двојните управувачи на цилиндрите го олеснуваат работењето и овозможуваат пофлексибилно управување.

ЦЕНА:

23.500€

Карактеристики

Напојуван со 4-цилиндричен дизел мотор со Perkins технологија, со моќност од 90 коњски сили. Ниската потрошувачка на гориво ви помага ефикасно и економично да работите со тракторот.

Тракторот е погоден за потешки и захтевни земјоделски работи,  Најновата унапредена оска Carraro му овозможува на тракторот да биде со најдобри перформанси од својата категорија.

Кочници во улје со најнова технологија со диференцијален приклучок од иглест тип ви овозможуваат подобра работа со тракторот.

Земјоделски гуми, гуми за трева, градежни гуми и многу други гуми за задоволување на потребите од различни работни услови на земјоделецот.

Спецификации

Моторот на LOVOL тракторите е со технологија PERKINS , четирите цилиндри и двојни вентили за внесување и турбо полначот, произведуваат поголема моќност со помала потрошувачка на гориво. Моторот на LOVOL има максимална резерва на вртежен момент од 30%, што ја прави работата поефикасна и заштедува на енергија.

TD серијата применува независен контролер, двојно дејство на LUK спојката од Германија, кој има сигурен квалитет, висока ефикасност на пренос на моќност и удобно работење.

Новата предна оска што се користи на тракторот го прави со посилен капацитет на носивост и повисок степен на висина од земјата до оската, а структурата на двојните управувачи на цилиндрите го олеснуваат работењето и овозможуваат пофлексибилно управување.

Спецификации за LOVOL 904-lll

 • Мотор Perkins технологија , 4 тактен со директно вбризгување
 • Ладење водено
 • Снага на моторот 66.2kw – 90ks
 • Број на цилиндри 4 / Зафатнина 4000cm3
 • Хидрауличен управувач
 • Синхронизиран мењач (SYNCHRO SHIFT)
 • Брзини 16 напред 8 назад
 • Кардански вртежи 540/1000 во мин
 • Моќност на подигање на задни полуги 2500кг
 • Гуми предни 11.2-24, задни 16.9-34
 • Хидраулика двосмерна MONOBLOK
 • Кабина херметички затворена , со филтрирање на влезниот воздух , рамен под , клима и парно , CE стакла , со бочно отварање на стаклата, електричен бришач на предно и задно стакло, радио со USB
 • Додатна опрема: предни и задни тегови, компресор , приклучоци за воздух, 5 хидраулични излези , две влечни куки , топлинг , сет алат

 

КОНТАКТ