LOVOL 254 Трактор 4WD

Општо

Главни карактеристики:
– Употребата на едноставната структура и надворешен дизајн е лесен за одржување.
– Безбедносен заштитен рам кој е одлично дизајниран.
– Две ламели погонска и хидраулична.
– Различните конфигурации на брзини, како што се 8 + 2, 8 + 8 или 16 + 4, се опционални, а распределбата на брзината зависно е направена да одговара на различни оперативни потреби;
– Шатл менувач за лесна операцијата, флексибилен и сигурен;
– Операции на хидрауличното управување, оската на предната погонска осовина и на цилиндарот се лесни и флексибилни.

ЦЕНА:

6800€

Карактеристики

Напојуван со 3-цилиндричен дизел мотор со технологија Perkins, од 25 коњски сили. Ниска потрошувачка на гориво од 245g час ви помагаат ефикасно и економично да ја завршите вашата работа.

Сигурниот диференцијален приклучок  од иглест тип и овозможува на TE серијата трактори да бидат со најдобри перформанси на пазарот.

 

Новата вградена предна оска се  која на овој трактор се користи за погон на четири тркала. Сигурно управување тракторот и неговите перформансите во груби и необработени терени. Исто така има и одлична водоотпорна изолација. Додека, има минимален радиус на вртење од 3,3 метри за да ви помогне лесно да работите.

Земјоделски гуми, гуми за трева и многу други видови гуми за задоволување на потребите  на земјоделецот во различни работни услови.

Спецификации

ОПЦИИ НА ТЕ КАТЕГОРИЈА НА ТАКТОРИ ( ОД 20 до 35 коњски сили )
  • Перкинс високофункционални дизел-мотор во линија со висока ефикасност на горивото, ниски трошоци за одржување, стандардни греачи;
  • Во кабината имате централна конзола со едноставна структура, висока ефикасност и лесно одржување; Странична конзола за удобност при возење;
  • 8F + 2R менувач со лесно ракување и удобно одржување; опционално
    8F + 8R / 16F + 4R брзини за мултифункционална побарувачка;
  • Спојки со едно / две намени за различни потреби на работата;
  • Специјален керамички материјал за фрикционите плочи со голема сигурност, како и ниски трошоци за користење и одржување;
Мотор Технологија на Perkins Дизел,со директно вбризгување
Ладење Водено
Број на цилиндри 3
Зафатнина на мотор /
Моќност на мотор KW/KS 18,4 / 25
Ламела Дупла со 2 дискови / погонска и карданска
Капацитет на резервоар 29l
Број на кардански вртежи во минута 540/1000
Менувач Брзини 8/8 (напред / назад )
Кочници Механички дискови и кочници во улје
Должина/Ширина/Висина на заштитниот рам  3210/1235/2100 (mm)
Тежина со тегови (kg) /
Пневматици предни 260/70R 16 , задни 280/85R 24, 
Волан Хидрауличен
Предности  Внатрешен возд.филтер, ауспух од долу
Кабина Без кабина , со заштитен рам и настрешница

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ