LOVOL 254 со кабина Трактор 4WD

Општо

Главни карактеристики:
– Употребата на едноставната структура и надворешен дизајн е лесен за одржување.
– Комплетно изолирана кабина.
– Две ламели погонска и хидраулична.
– Различните конфигурации на брзини, како што се 8 + 2, 8 + 8 или 16 + 4, се опционални, а распределбата на брзината зависно е направена да одговара на различни оперативни потреби;
– Шатл менувач за лесна операцијата, флексибилен и сигурен;
– Операции на хидрауличното управување, оската на предната погонска осовина и на цилиндарот се лесни и флексибилни.

ЦЕНА:

8200€

Карактеристики

Напојуван со 3-цилиндричен дизел мотор со технологија Perkins, од 25 коњски сили. Ниска потрошувачка на гориво од 245g час ви помагаат ефикасно и економично да ја завршите вашата работа.

Сигурниот диференцијален приклучок  од иглест тип и овозможува на TE серијата трактори да бидат со најдобри перформанси на пазарот.

 

Новата вградена предна оска се  која на овој трактор се користи за погон на четири тркала. Сигурно управување тракторот и неговите перформансите во груби и необработени терени. Исто така има и одлична водоотпорна изолација. Додека, има минимален радиус на вртење од 3,3 метри за да ви помогне лесно да работите.

Земјоделски гуми, гуми за трева и многу други видови гуми за задоволување на потребите  на земјоделецот во различни работни услови.

Спецификации

Три цилиндричен дизел мотор 4WD со технологија на Perkins Engines, две ламели карданска и погонска, серво волан, предни и задни тегови, метален рам, метална хауба, 4 хидраулични излези, брзини 8 напред 8 назад синхронизирани, радијални гуми TRELLEBORG предни 260/70R 16 , задни 280/85R 24, Grammer(Германија) седиште.

Димензии на тракторот должина/ширина/висина:
3210/1235/1250мм

Видео: https://www.youtube.com/watch?v=SwA7kun3cFA

Цена: 8.200 €

Спецификации за моделот LOVOL 254:
✅ 3 цилиндричен дизел мотор со Perkins технологија
✅ Моќност 25кс
✅ Погон на сите тркала 4×4
✅ две ламели (карданска и погонска)
✅ серво волан
✅ Синхронизиран менувач (SYNCHRO SHIFT) брзини 8 напред 8 назад
✅ Ротационо светло
✅ 4+1 хидраулични излези
✅ Grammer седиште
✅ предни и задни тегови
✅ кочници во улје со дискови
✅ кардан со 2 брзини 540 и 1000 вртежи
✅ радијални гуми предни 260/70R 16 , задни 280/85R 24.
✅(за 254 со кабина) – Кабина херметички затворена, тапацирана, најсофистицирани стакла, бришачи, парно

Мотор Технологија на Perkins Дизел,со директно вбризгување
Ладење Водено
Број на цилиндри 3
Зафатнина на мотор /
Моќност на мотор KW/KS 18,4 / 25
Ламела Дупла со 2 дискови / погонска и карданска
Капацитет на резервоар 29l
Број на кардански вртежи во минута 540/1000
Менувач Брзини 8/8 (напред / назад )
Кочници Механички дискови и кочници во улје
Должина/Ширина/Висина на заштитниот рам 3210/1235/2100 (mm)
Тежина со тегови (kg) /
Пневматици предни 260/70R 16 , задни 280/85R 24,
Волан Хидрауличен
Предности Внатрешен возд.филтер, ауспух од долу
Кабина Без кабина , со заштитен рам и настрешница

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ