LOVOL М354 4WD со кабина

Општо

Главни карактеристики:
– Употребата на едноставната структура и надворешен дизајн е лесен за одржување.
– Безбедносен заштитен рам кој е одлично дизајниран.
– Две ламели погонска и хидраулична.
– Различните конфигурации на брзини, како што се 8 + 2, 8 + 8 или 16 + 4, се опционални, а распределбата на брзината зависно е направена да одговара на различни оперативни потреби;
– Шатл менувач за лесна операцијата, флексибилен и сигурен;
– Операции на хидрауличното управување, оската на предната погонска осовина и на цилиндарот се лесни и флексибилни.

ЦЕНА:

10900€

Карактеристики

Напојуван со 4-цилиндричен дизел мотор со технологија Perkins, од 35 коњски сили. Ниска потрошувачка на гориво од мин.245g на час. за ефикасна и економична работа. Достапен со  сертифицирани Еуро-III мотор.

Новата вградена предна оска која се користи за овој модел може да ви обезбеди сигурно управување со перформансите во груби и необработени терени преку серво воланот, исто така тракторот има и одлична водоотпорна изолација. Додека, има минимален радиус на вртење од 3,3 метри за да ви помогне лесно да работите.

Радијални гуми вградени. Опционо: гуми за трева и многу други видови гуми за задоволување на потребите на земјоделецот зависно од теренот на работа.

Спецификации

ОПЦИИ НА ТЕ КАТЕГОРИЈА НА ТАКТОРИ ( ОД 20 до 35 коњски сили )
  • Перкинс високофункционални дизел-мотор во линија со висока ефикасност на горивото, ниски трошоци за одржување, стандардни греачи и одличен ладен старт;
  • Кабина со централна конзола и со едноставна структура, висока ефикасност и лесно одржување; Странична конзола за удобност при возење;
  • 8F + 8R менувач со лесно ракување и удобно одржување; опционално
    8F + 8R / 16F + 4R брзини за мултифункционална побарувачка;
  • Спојки со едно / две намени за различни потреби на работата;
  • Специјален керамички материјал за фрикционите плочи со голема сигурност, како и ниски трошоци за користење и одржување;
Мотор PERKINS технологија 35HP
Ладење Водено
Број на цилиндри 4
Снага на мотор 25,8kw / 35ks
Волан Хидрауличен
Ламела Дупла со 2 дискови / погонска и карданска
Дупла влеча 4WD
Број на кардански вртежи во минута 540/1000
Менувач Брзини 8/8 (напред / назад )
Кочници кочници во улје
Должина/Ширина/Висина 3500/1555/2495 (mm)
Гуми радијални Предни 260/70/R16 , Задни 320/85/R24
Кабина Најнова технологија, парно, радио, шибер на кров.

КОНТАКТ