МОТОКУЛТИВАТОРИ

ТРИМЕРИ

ПУМПИ ЗА ВОДА

okay, motorna dupcalka

МОТОРНИ ДУПЧАЛКИ

generator, agregat, okay

ГЕНЕРАТОРИ

kosacka

КОСАЧКИ

МОТОРНИ ПИЛИ

ПЕРАЧИ

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ВО ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА

Вршиме бесплатна достава до вашиот дом на сите артикли од брендот OKAY од искусни  и обучени дистрибутери како би го презентирале артиклот кој го доставуваат.

Реномираниот Италијански бренд OKAY Ekonomic

НАЈК ПРОМ е генерален и единствен увозник во Македонија на светски познатиот и реномиран италијански бренд OKAY Еkonomic кој е специјализиран за производство на мотокултиватори, агрегати за струја, моторни пумпи, моторни косачки, тримери како и секако вид на бензински и дизел мотори.

Целосната логистика, презентација на производот и поддршка се на наша страна како и гаранција за квалитетот во гаратниот рок и вон него. Овластениот сервис за брендот OKAY Ekonomic се наоѓа во с.Дабиле, Струмица.