Житна сеалка ISARIA | НАЈК ПРОМ

Житна сеалка ISARIA

67,650.00 ден

Цена изразена во ЕУР: 1100€

Житна сеалка увезена од Швајцарија.
20 редна – 3м ширина

Во комплетна исправна состојба.

Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link