Житна сеалка NODET GOUGIS | НАЈК ПРОМ

Житна сеалка NODET GOUGIS

79,950.00 ден

Цена изразена во ЕУР: 1300€

Житна сеалка увезена од Швајцарија.
19 редна – 2,5м ширина

Во комплетна исправна состојба.