Житна сеалка OMA AG AARAU ( SAXONIA ) | НАЈК ПРОМ

Житна сеалка OMA AG AARAU ( SAXONIA )

79,950.00 ден

Цена изразена во ЕУР: 1800€

Житна сеалка увезена од Швајцарија.
21 редна – 2,5м ширина

Во комплетна исправна состојба.

Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link