Житна сеалка SULKY | НАЈК ПРОМ

Житна сеалка SULKY

67,650.00 ден

Цена изразена во ЕУР: 1100€

Житна сеалка увезена од Швајцарија.
23 редна – 3м ширина

Во комплетна исправна состојба.