Мотокопачка ФПМ 510 | НАЈК ПРОМ

Мотокопачка ФПМ 510

Мотокопачка ФПМ понадолу може да погледнете во опис спефицикации и дополнителни информации.

Мотокопачките ФПМ 510 се висококвалитетни хоби машини за обработка на земја во фармерството, зеленчук, градинарство, овоштарство и каде што се бара голема прецизност во однос на растението.

Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link