Моторна пила | НАЈК ПРОМ

Моторна пила

9,000.00 ден 7,900.00 ден

Моторните пили се произведени и увезени од Италија од најпознатиот и реномиран бренд ОКАY. Овој тип на моторна пила е произведен за европски пазар со сертифициран едноцилиндричен двотактен бензин EURO II мотор за заштита за загадување на околината, здравјето и дрвјата околу нас. Моќност на моторот од 2,0KW со зафатнина на моторот од 52cm3 со стандардни вртежи на пилата од 7500 од максимални 10.000 вртежи. Лесна за употреба, одржување и носење до било кое место моторната пила тежи 5,5кг.