Набивачки ( вибро жаби ) | НАЈК ПРОМ

Набивачки ( вибро жаби )

46,100.00 ден

Цена изразена во ЕУР: 750€

Вибро жаби ( набивачки ) од повеќе светски брендови увезени од Швајцарија.

Со YANMAR мотор од 7 – 9 коњски сили бензин 4 тактна машина.
Во комплетна исправна состојба.