ФПМ Прецизни пневматски сеалки AEROMAT | НАЈК ПРОМ

ФПМ Прецизни пневматски сеалки AEROMAT

Повеќе големини на пневматски сеалки AEROMAT – ФПМ понадолу може да погледнете во опис спефицикации и дополнителни информации.

Прецизни пневматски сеалки AEROMAT А работат на принципот супериор диск и се наменети за сеење на пченка, шеќерна репка, сончоглед, тиква, соја, грав, грашок и слично. Прецизната сеидба овозможува посебно обликувани погони за сеење, управувано од погонските тркала преку централен погон и менувач од 48 (64 степани), кој ви овозможува да поставите што е можно повеќе различни интервали за седење.

Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link