Ротациони фрези ( РОТАС ) | НАЈК ПРОМ

Ротациони фрези ( РОТАС )

Повеќе големини на фрези ФПМ понадолу може да погледнете во опис спефицикации и дополнителни информации.

Ротационите фрези “РОТАС” припаѓаат на групата тешки фрези и се наменети за основно и дополнително одгледување на почвата за сите видови земјоделско производство. Благодарение на менувачот со четири брзини и моќна и масивна конструкција, овие турбини можат да се користат во најтешките работни услови и на сите видови почва.

Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link