Сенособирач 'СОНЦЕ' | НАЈК ПРОМ

Сенособирач ‘СОНЦЕ’

Повеќе големини  на сенособирачи ( сонце ) ФПМ понадолу може да погледнете во опис спефицикации и дополнителни информации.

Сенособирачот  “СОНЦЕ” е дизајниран за собирање, како и за олабавување и превртување на косената трева, што го скратува времето на сушење. Поради доброто копирање на почвата, тие се погодни за употреба на сите терени, и благодарение на нивната едноставна и моќна конструкција тие се многу лесни и сигурни за употреба.