Сенособирач CLAAS | НАЈК ПРОМ

Сенособирач CLAAS

52,275.00 ден

Цена изразена во еур: 850€

Увоз од Швајцарија , сенособирачот е произведен во Германија.
Во комплетна исправна состојба.
Видео прикачено на првата слика.

 

Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link