Типови клинести брани | НАЈК ПРОМ

Типови клинести брани

Наменети се за површинска обработка на почвата, односно за подготовка на почвата за сеидба, како и за браносување на луцеришта, ливади и сл. Конструктивната изведба овозможува користење на сите видови почви. Во производната програма се застапени клинести брани со 2, 3 и 4 крила обични и појачани.

Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link