ФПМ Даски за снег | НАЈК ПРОМ

ФПМ Даски за снег

Повеќе големини на тракторски даски за снег ФПМ понадолу може да погледнете во опис спефицикации и дополнителни информации.

Тракторска даска за снег која е дизајнирана за чистење на снег на локални и рурални патишта, земјоделски фарми, како и на други јавни и приватни површини и патишта.

 

Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link