ФПМ Мотокосачка 'ПАРК' | НАЈК ПРОМ

ФПМ Мотокосачка ‘ПАРК’

Повеќе големини на мотокосачки ‘парк’ за снег ФПМ понадолу може да погледнете во опис спефицикации и дополнителни информации.

FPM мотокосачките ‘парк’ се дизајнирани за професионална употреба за косење големи тревни површини, како што се паркови, спортски терени и слични јавни површини. Оваа косилка има погон на задните тркала, што овозможува одличнo маневрирање на косачката со извонредна леснотија за користење на истата.

 

Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link