ФПМ Мотокултиватор 410/414 | НАЈК ПРОМ

ФПМ Мотокултиватор 410/414

Повеќе големини на мотокултиватори ФПМ понадолу може да погледнете во опис спефицикации и дополнителни информации.

Мотокултиваторите FPM410 и FPM414 се универзални машини со моќност од 10 KS или 12,5 HP наменети за употреба во земјоделството (особено во фолии, оранжерии, овоштарство и лозарство) и за голем број општински работи. Модерната технологија на производство и робусната конструкција на овие машини овозможуваат долговечност и голема сигурност дури и при најсложените потреби. Тие се опремени со 7-брзински менувач (5 + 2) со опции за диференцијално заклучување, како и две излезни осовини, од кои едната е наменета за управување со погон, а другата за работа на приколката. Многу од различните приклучоци можат да се монтираат на овие мотокултиватори, и благодарение на вградените фарови, можно е да ги користите ноќе.