ФПМ Ѓубрерастурач FERTI | НАЈК ПРОМ

ФПМ Ѓубрерастурач FERTI

Повеќе големини на ѓубрерастурачи ФПМ понадолу може да погледнете во опис спефицикации и дополнителни информации.

FERTI ѓубрерастурач припаѓа на група носилки за ѓубре и е наменет за дисперзија на суви гранулирани, прав и кристални вештачки ѓубрива. Дисковите со шест сечила овозможуваат рамномерна дистрибуција на вештачкото ѓубриво, а двојната контрола ви овозможува да ја прилагодите количината, како и насоката на расејување на десната страна, на левата страна или на целата површина.

Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link