Модел: 100FC-Z Дизел | НАЈК ПРОМ

Модел: 100FC-Z Дизел

36,900.00 ден

Директен кардански пренос на моторот
Eкономичен и ергономичен дизел мотор со моќност од 7,5 коњски сили.
Широчина на фрезирање 100 cm

Кардански излези – 1 ( опционо за приклучок )
Тип на ножеви на фрезата – 8×3(12) ножеви на лева и десна страна вкупно 24 ножеви
Длабочина на фрезирање 10-15 cm
Потрошувачка на гориво 400ml на 1 час
Тежина 84 кг