Модел: 105D Дизел | НАЈК ПРОМ

Модел: 105D Дизел

52,200.00 ден 50,000.00 ден

Директен кардански пренос на моторот со 2 кардански излези
Eкономичен и ергономичен дизел мотор со моќност од 8.2 коњски сили.
Широчина на фрезирање 20-100 cm
Тип на ножеви на фрезата – 4×4(16) ножеви на лева и десна страна вкупно 32 ножеви
Длабочина на фрезирање 10-15 cm
Потрошувачка на гориво 400ml на 1 час
Тежина 144 кг

Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link