Модел: 105FC-Z Дизел / Елек.Старт | НАЈК ПРОМ

Модел: 105FC-Z Дизел / Елек.Старт

70,700.00 ден 64,600.00 ден

Директен кардански пренос на моторот со 2 кардански излези
Eкономичен и ергономичен дизел мотор со моќност од 9 коњски сили.
Широчина на фрезирање 20-135 cm
Тип на ножеви на фрезата – 4×4(16) ножеви на лева и десна страна вкупно 32 ножеви
Длабочина на фрезирање 10-15 cm
Тип на гуми 5.00-12
Потрошувачка на гориво 400-600 ml на 1 час
Тежина 160 кг

Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link