Модел: НП- 105Г Бензин | НАЈК ПРОМ

Модел: НП- 105Г Бензин

39,900.00 ден 36,900.00 ден

Eкономичен и ергономичен бензински мотор со моќност од 7 коњски сили.
Трансмисија ( директна / карданска
Широчина на фрезирање 20-120 cm
Тип на ножеви на фрезата – 4×4(16) ножеви на лева и десна страна вкупно 32 ножеви
Длабочина на фрезирање 15-20 cm
Потрошувачка на гориво 400ml на 1 час
Менувач ( 3 брзини ) 1,0,2,R
Тип на гуми 4.00-8
Тежина 132 кг

Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link