755 Лесковачки плуг (копија) | НАЈК ПРОМ

755 Лесковачки плуг (копија)

23,370.00 ден

Цена изразена во ЕУР: 380€

Лесковачки плуг 755,2 од Српско производство, плугот е копија на оригинал IMT 755, доста квалитетен и докажан на нашиот пазар. За разлика од оригиналот 755 кој чини 900ЕУР цената е прифатлива на лесковачкиот плуг.