Компиросеалка | НАЈК ПРОМ

Компиросеалка

Технички спецификации за компиросеалката:
Ширина на редови: 51цм
Растојание на садење: 32цм
Капацитет на сандакот: 400кг
Потребна снага на трактор: мин 20кс
Број на чашки: два реда по 19
Димензии: 1500*1140*1500мм 
Тежина: 280кг
Цена: 850€


Технички спецификации за компировадачка: 
Работна ширина 490мм 
Потребна снага на трактор: мин 20кс
Димензии: 1530*909*893мм
Тежина 146кг
Со кардан
Цена: 600€