АГРОКУН Мулчери | НАЈК ПРОМ

АГРОКУН Мулчери

AGROKUN брендот претставуван во Македонија и застапуван како генерален и единствен застапник во Македонија. Тоа е еден од најпознатите брендови за земјоделска механизација на ротофрези, вертикални фрези, мулчери, шредери, цепачки за дрва, даски за снег и многу друга механизација.

Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link