Agromehanika Atomizer 330l | НАЈК ПРОМ

Agromehanika Atomizer 330l

95,300.00 ден

Цена изразена во ЕУР: 1550 ЕУР

Агромеханика Кранј Атомизер 330 литри  атомизер од фамилијата на монтирани тракторски атомизери, дизајнирани да ги заштитат овоштарниците и лозовите насади од болести и штетници. Тој е дизајниран на таков начин што ќе ја оптимизира употребата на енергија и спрејови кои се применуваат еднакво на растенијата. Во зависност од тоа како се поставени поединечните делови, дувачите на ситна вода како прашуна се погодни како за сите купувачи.