ATV Shineray 250cc (Плава Боја) | НАЈК ПРОМ

ATV Shineray 250cc (Плава Боја)

141,450.00 ден

 🔥⚡️ SHINERAY ATV 250cc ⚡️🔥⚡️
💸💸  ЦЕНА 2300 € 💸💸
⤵ Спецификации за SHINERAY ATV 250cc ⤵
✅ Мотор 4 тактен
✅ Воздушно ладење
✅ Зафатнина на мотор 250цм3
✅ Моќност на мотор 10.9kw / 7500 rpm
✅ 2WD
✅ Мењач мануелен (1,2,3,4,R)
✅ Гуми предни (21×7.00-10) , задни (20×11.00-10)
✅ Кочници предни и задни на дискови
✅ Палење електрично на копче
✅ Електрична шалт табла
✅ Тежина на мотор 178кг
✅ Дозволена носивост 332кг
✅ Димензии 1790x1045x1130
————————————————