Балирачка ORKINOS 1270 | НАЈК ПРОМ

Балирачка ORKINOS 1270

Оркинос е прва домашна призматична голема балерска машина која се произведува во Турција од турски инженери.
Оркинос е произведен со 6 и 4 ножеви. 6 ножеви голем балер има 230 см. пик-ап ширина, двоен систем за плетење и димензии на заливот од 120 × 70. 4 ножеви големи балери имаат 190 см. пик-ап ширина, двоен систем за плетење и димензии на заливот од 80 × 70.

Оркинос е дизајниран да се користи во големи полиња со трајна и розова структура, а Оркинос може да се користи за трева и слама.

Висина на Бала: 70 см
Должина на Бала: 50 – 270 см

Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link