BANROL Тракторски косачки | НАЈК ПРОМ

BANROL Тракторски косачки

Најдобар избор за косачка за секаков вид на поле.

Силно тело, свиткана структура, долготрајни и ниски ножеви и санови BANROL Gear-Boxes им овозможува на машината да работи со високи перформанси дури и на нерамни терени и под тешки теренски услови.

Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link