BOGBALLE ѓубрерастурач 400л | НАЈК ПРОМ

BOGBALLE ѓубрерастурач 400л

36,900.00 ден

Цена изразена во ЕУР: 600€

BOGBALLE ѓубрерастурач увезен од Швајцарија.

Во комплетна исправна состојба + кардан.
Капацитет: 400 литри