Цистерна 3 тонска | НАЈК ПРОМ

Цистерна 3 тонска

Капацитет 3.000 Kg
Тежина (празна) 870 Kg
Тежина (полна) 3.870 Kg
Број на оски 1
Број на пневматици 2
Стандардни пневматици 750×16
Бојлер 2.50 mm
Центрифуги 2″
Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link