Цистерна 8 тонска | НАЈК ПРОМ

Цистерна 8 тонска

Капацитет 8,000 Kg
Тежина (празна) 1.710 Kg
Вкупно тежина (полна) 9.710 Kg
Број на оски 2
Број на пневматици 4
Стандардни пневматици 400/60-15,5
Бојлер 4.00 mm
Пумпа 360 m3 / h Vacuum
Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link