DIGITA 50cc 2Т Сина боја | НАЈК ПРОМ

DIGITA 50cc 2Т Сина боја

46,125.00 ден

Спецификации за модел DIGITA 50cc 2Т:


-Мотор 2 тактен со воздушно ладење
-Зафатнина на цилиндер 50цм3
-Пневматици предни 3.5- задни 3.5-10
-Кочници предни на дискови , задни на гуртни
-Капацитет на резервоар 5.5л
-Димензии 1690X645X1135
-Палење: Електрично на копче + опција на курбла.
-Тежина на мотор 78кг
-Дозволена носивост 235кг
-Достапен во црна и сина боја.
Цена: 750€