Дизел мотор OKAY 8.2КС | НАЈК ПРОМ

Дизел мотор OKAY 8.2КС

19,000.00 ден 17,500.00 ден

Eкономичен и ергономичен дизел мотор OKAY со моќност од 8.2 коњски сили.
Директна карданска трансмисија
Филтер: Улјен
Радалица: со 6 оски
Потрошувачка на гориво 400-600 мл на 1 час