EAGLE 50cc 4Т Бел | НАЈК ПРОМ

EAGLE 50cc 4Т Бел

52,275.00 ден

Спецификации за модел EAGLE 50cc 4Т:


Мотор 4 тактен со воздушно ладење
-Зафатнина на цилиндер 50цм3
-Пневматици предни 3.5 -задни 3.5-10
-Кочници предни на дискови , задни на гуртни
-Капацитет на резервоар 5.5л
-Палење: Електрично на копче + опција на курбла.
-Тежина на мотор 78кг
-Дозволена носивост 235кг
-Димензии 1690X645X1135
-Достапен во црна и сина боја.
Цена: 850€