Електрична ножица за кроење | НАЈК ПРОМ

Електрична ножица за кроење

Спецификации за ZANON TIGER ZT-40:

Тежина на ножица 860 грама
Максимален дијаметар на сечење 40мм
Тип на батерии LI-ION 5.6 Ah
Волтажа на батерија 50,4 V

Времетраење на една батерија 16 часа
Тежина на батеирја 2300 грама

Потребно време за полнење на батерија 2,5 часа
Автоматско гасење после 10 минути на неактивност

Цена : 1250€

Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link