ELHO ѓубрерастурач 400л | НАЈК ПРОМ

ELHO ѓубрерастурач 400л

49,200.00 ден

Цена изразена во ЕУР: 800€

BOGBALLE ѓубрерастурач увезен од Швајцарија.

Во комплетна исправна состојба + кардан.
Опција: хидраулична регулација
Капацитет: 400 литри

Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link