FENDT FARMER 306 LSA | НАЈК ПРОМ

FENDT FARMER 306 LSA

541,000.00 ден

Цена во еур: 8800€

FENDT FARMER 306 LSA со 4 цилиндарски ТУРБО мотор MWM D226-4 со моќност од 80KS, хидрауличен волан, има 15 брзини напред и 4 назад. Тракторот е во беспрекорна работна состојба и е увезен од Швајцарија. Редовно е сервисиран и одржуван, гуми исто како нови.

Може да се види и проба секој работен ден на нашиот АГРОПЛАЦ во с.Дабиле – Струмица.