FPM Косачки со една летва | НАЈК ПРОМ

FPM Косачки со една летва

Повеќе видови на косачки со една летва ФПМ понадолу може да погледнете во опис спефицикации и дополнителни информации.

Последните тракторски косачки со една сечка за сечење и двојни ножеви се наменети за сечење на сите видови тревни и фуражни растенија. Овие косилки се многу едноставни и лесни за ракување и одржување, и благодарение на употребата и инсталирањето на висококвалитетни материјали и делови, тие се многу долготрајни.

Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link