Генератор 7,5KW | НАЈК ПРОМ

Генератор 7,5KW

49,700.00 ден

ТИП Бензин – 4 тактен / OHV 25*, едноцилиндричен
Волтажа 230 V / 380 V ( Трофазен )
Јачина 30+
Макс.Излезна.Моќност 7.5 kw
Оптимална.изл.Моќн 7.0 kw
Модел на мотор 188F
Капацитет на резервоар 25
Моќност на мотор(kv/ks/rpm) 7.5kw/ 10hp /3600rpm
Зафатнина на мотор 389 cc
Тежина  (кг) 100 kg
Димензии(Д-В-Ш) mm 710*530*620
Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link