Ѓубрерастурач TERMO - METAL 440l | НАЈК ПРОМ

Ѓубрерастурач TERMO – METAL 440l

14,150.00 ден 11,700.00 ден

Ѓубрерастурач кој припаѓа на група носилки за ѓубре и е наменет за дисперзија на суви гранулирани, прав и кристални вештачки ѓубрива. Исто така погоден за сеење на житни култури. Дисковите со шест сечила овозможуваат рамномерна дистрибуција на вештачкото ѓубриво, а двојната контрола ви овозможува да ја прилагодите количината, како и насоката на расејување на десната страна, на левата страна или на целата површина.