Хидраулична дигалка | НАЈК ПРОМ

Хидраулична дигалка

49,200.00 ден

Цена изразена во ЕУР: 800€

Хидраулична дигалка за трактор, во комплетна исправна состојба увезено од Швајцарија.

Пријави се
Дознавај прв за секој
нов модел или промоција
Внеси го твојот е-маил и добивај известувања за секој нов попуст на артикли
ПРИЈАВИ СЕ
close-link