JOHN DEERE 2140 | НАЈК ПРОМ

JOHN DEERE 2140

535,000.00 ден

Цена во еур: 8700€

John Deere трактор во одлична состојба со 4 цилиндричен мотор со моќност од 82 коњски сили, погон на сите 4 тркала со 8 брзински менувач, 4 брзи и 4 спори, редовно сервисиран и одржуван. Тракторот е увезен од Швајцарија.

Може да се види и проба секој работен ден на нашиот АГРОПЛАЦ во с.Дабиле – Струмица.